VENECIJANERI I ZAVESE

VENECIJANERI

Venecijaneri su praktično rešenje za prozore,štite od sunca i usmerava snop svetlosti u pravom smeru.Pomoću okretne palice koja može biti stari sistem-metalna ili novi sistem-providna plastična,možete odrediti nivo propuštanja svetlosti.Kutija za venecijaner dostupna je u četiri boje:bela,siva,čoko i zlatna,dok lamelice,merdevine i kanapi mogu biti u 30-ak boja ili dezena.

Osim što obezbeđuje željeni toplotni i svetlosni komfor,venecijaneri štite i vašu privatnost od neželjenih pogleda.

Vrlo su jednostavni za korišćenje i održavanje ,te se mogu koristiti i za poslovne i za stambene prostorije.

Venecijaneri su izrađeni od visokokvalitetnog aluminijuma čiji specijalizovani postupak proizvodnje obezbeđuje postojanost boja i dug vek trajanja.Pogodni su kako za prozore,tako i za vrata,jer se mogu montirati na bilo koji tip stolarije

TRAKASTE ZAVESE

TRAKASTE ZAVESE su pravo rešenje za zaštitu prostorija od sunca,kako stambenih prostorija tako i poslovnog prostora.

Osim što su moderne,vizuelno lepo izgledaju,jednostavne su za upotrebu i održavanje.sastoje se od niza traka izrađenih od plastificirane,antistatičke,nezapaljive i antibakterijske tkanine koja ne skuplja prašinu i ne zadržava neprijatne mirise.

U ponudi postoje različite kategorije kvaliteta ovog materijala u zavisnosti od njihovih perfomansi.

Trakaste zavese se mogu otvarati jednostrano ili dvostrano,a radijus njihovog okretanja je 180 stepeni,a što budućem korisniku omogućava da u svakom trenutku reguliše osvetlenje prostorije.

Kutija je ovalnog oblika u standardnoj beloj boji,okretanje traka je pomoću lanca,a pomeranje pomoću kanapa.

Postoji mogućnost izrade kosih trakastih zavesa.Trakaste zavese su prilagodljive za bilo koji tip vrata ili prozora bez obzira na njihovu veličinu i oblik i izrađuju se po merama kupca.

Široka paleta boja i dezena kojih imamo u ponudi omogućava Vam pravi izbor i zadovoljstvo.

ROLO ZAVESE

ROLO ZAVESE predstavljaju modernu i tehnički unapređenu verziju unutrašnjih roletni,koje u domenu zaštite od sunčevog zračenja,na našim prostorima verovatno imaju najdužu tradiciju korišćenja.

Mogu su koristiti na unutrašnjim otvorima,za pregrade,kao i za dekorativne svrhe.

Rolo zavese su izrađene od visoko kvalitetnih i izdržljivih tkanina u različitim bojama i dezenima,kojima se,osim osnovne namene,zaštite od sunčeve toplote i UV zračenja,te neželjenih pogleda,postiže i potpuno zatamnjenje prostorije (black-out platna).

Izrađuje se po meri kupca i dimenziji zadanog otvora.Osim osnovnog tipa s lančićem za povlačenje,postoje i rolo zavese namenjene za krovne prozore.

Platna se rade u više dezena i boja.

PLISSE ZAVESE

PLISSE ZAVESE za moderno opremanje vašeg doma.

Plisse zavese ssu još jedan od posebnih sistema zaštite od svetlosti,veoma funkcionalan i estetski dopadljiv.

Moderno rešenje predstavlja idealan spoj estetskog i funkcionalnog koji će u domovima veoma zahtevnih klijenata naći svoje mesto.Ove zavese će osvežiti Vaše prozore.Napravljene su od plisirane,naborane tkanine koja ne upija miris i ne sakuplja prašinu.Prave se u dve veličine nabora 50 mm i 25 mm.Plise od 50mm su s gornjom i donjom kutijom bele boje,dok su plisse od 25mm prave s belom,braon i sivom bojom kutije.Posebno su pogodne za veće površine kao što su verande i terase.U ponudi imamo više različitih boja i dezena.