ALU STOLARIJA

Alu stolarija se izrađuje od kvalitetnih Aluminijumskih profila ELVIAL i ALUMIL.  Aluminijumsku stolariju izrađujemo po merama kupca, po skici ili projektu. Kratki rokovi izrade i ugradnje alu prozora, alu balkonskih vrata, alu ulaznih vrata, alu sobnih vrata, alu terasa, alu kliznih i kombi sistema, kvalitet alu proizvoda i repromaterijala s Certifikatima vodećih evropskih instituta, čine nas prepoznatljivom i konkurentnom firmom koja se bavi proizvodnjom i ugradnjom alu stolarije.

  alu stolarija pfofilialu stolarija pfofilialu stolarija pfofili

Alu stolarija s termo-prekidom omogućava visok stepen izolacije, smanjuje troškove grejanja, štedi toplotnu energiju za zagrevanje prostorija i omogućava visoki stepen energetske efikasnosti u skladu s najvišim standardima.

Termo paketi stakla dvoslojni ili troslojni, niskoemisiono ClimaGuard i ClimaGuard Solar staklo , punjeno argonom, omogućava nizak koeficijent provodljivosti toplote, čak i do 1. (Uw=1,0W/m2K).

Eloksirana ili plastificirana ALU stolarija posebno je pogodna za poslovne objekte, fasade, izloge, odnosno za zatvaranje prostora i otvora većih površina. Radi svoje postojanosti, oblika,  dizajna, svojstava strukture materijala od kog je izrađena, često ima primenu, te se ugrađuje i u stambene objekte.

Kod izrade Aluminijumske stolarije koristimo kvalitetne okove za aluminujumske prozore i aluminujumska vrata poznatih marki SIGENIJA i STUBLINA. Garancija i do 15000 otvaranja za okov. Odgovarajući oblik i dizajn alu ručki za vrata i prozore čine ,uz navedene druge karakteristike, jednom od najkvalitetnijih alu stolarija na domaćem tržištu.

Elvial alu profili

M11000 Alutherm plus

aluminijumska stolarija

Elvial 5200 thermo

alu komarnici

Alu komarnici

Jednokrilni alu prozori, dvokrilni, trokrilni i četverokrilni, s okretno-nagibnim otvaranjem, balkonska vrata s jednim, dva i više krila, ulazna vrata s odgovarajućim alu-panelima vrhunskog dizajna, sa ili bez stakla, ”3D” šarke, samoštelujuće, alu prag, mogućnost nadsvetla.

 Radimo alu stolariju za zatvaranje terasa i balkona s alu fiksevima, kliznim krilima ili okretno-nagibnim krilima i s alu stubovima.

Naša stolarija, alu prozori i alu vrata mogu da budu s alu roletnama i to s nadgradnom ili spoljnom alu kutijom, pravougaonog ili zaobljenog oblika. Alu komarnici mogu da budu fiksni, rolo komarnici i plisse alu komarnici. Izrađujemo i komarnike za ulazna vrata.

CENE  ALU STOLARIJE

Cene aluminijumske stolarije su izrazito povoljne,a način plaćanja omogućava plaćanje na 12 rata bez kamata,plaćanje čekovima, plaćanje kreditnim karticama bez kamata,te gotovinsko i bezgotovinsko plaćanje. Detaljnije o cenama i načinu plaćanja pod CENOVNIK ALU stolarije.